Remco Visser
Remco Visser Good vibes 30 jul 2016 / 14:57 uur

Humor: Matt Damon toont hoe je een filmgevecht wint

Het is inmiddels negen jaar geleden sinds Matt Damon in de huid kroop van superspion Jason Bourne, maar sinds kort kunnen fans weer genieten van een nieuwe film rond de vechtmachine met geheugenverlies. Afgelopen donderdag ging namelijk Jason Bourne in première, alweer het vijfde deel in de Bourne-reeks.

En dat Damon ondanks deze pauze het vechten nog niet verleerd is, toont hij in een hilarisch filmpje op internet. Hierin legt de 45-jarige acteur namelijk minutieus uit hoe je als winnaar uit de bus kan komen bij een vechtpartij.

Voordat je vanavond nou heibel gaat schoppen in je favoriete stamkroeg; in de video legt de Hollywood-ster alleen uit hoe je een Hollywood-matpartij overleefd. Of je er in het echte leven dus iets aan hebt, valt te betwijfelen.

Film

Wie aan cinematografische actie genoeg heeft, de film Jason Bourne draait momenteel in de bioscoop. De trailer hebben we hieronder klaargezet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Humor: Matt Damon toont hoe je een filmgevecht wint
Sluiten