Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 25 jul 2016 / 16:59 uur

Hemingway wint Hemingway lookalike-wedstrijd

Het kan bijna geen toeval meer zijn: een man met de naam Hemingway lijkt als twee druppels water op de schrijver Ernest Hemingway. De man won de eerste prijs in een lookalike-wedstrijd van de overleden schrijver.

Dave Hemingway ging er met de eerste prijs vandoor in de wedstrijd. Die werd gehouden in Key West, in een bar die vaak bezocht werd door de schrijver Hemingway. De competitie werd al voor de 36e keer gehouden. Dit jaar deden er 140 mensen mee in de strijd om de felbegeerde prijs: een borstbeeld van de schrijver.

https://twitter.com/FindSource/status/757616088859435008

Dave Hemigway zegt tegen Associated Press geen familie te zijn van Ernest Hemingway. Wel heeft hij naar eigen zeggen veel gelijkenissen met de schrijver. „Ik hou van vissen, drinken en ik hou veel van vrouwen. Ik hou er gewoon van een goede tijd te hebben”, aldus de ultieme lookalike.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hemingway wint Hemingway lookalike-wedstrijd
Sluiten