IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 1 jul 2016 / 15:03 uur

Heel internet op zoek naar vrouw van vreemdganger

Soms is het bijna onmogelijk om gesprekken níet af te luisteren in een openbare ruimte. Vooral als je weet dat de gesprekken in kwestie écht niet voor anderen bedoeld zijn. Zo hoorde Jenna Jane een man in de rij bespreken hoe hij het beste vreemd kon gaan.

Mrs. Smith

Ze postte een bericht op Facebook met daarin de details: „Als je echtgenoot Neil heet, hij in een ongestreken shirt naar werk is vertrokken en zaterdag naar Cyprus vliegt… Hij haalt nu koffie (3 suiker) in een tankstation in Huddersfield met ‘Mrs smith’, laat ik maar zeggen…”

Jenna Jane komt daarna met nog wat extra informatie: „Hij plant een nacht met haar in de Premier Inn, vlakbij Brighouse vanavond. Hij zal je vertellen dat hij aan het werk is in York en niet naar huis kan komen. Heb een fijne dag, Neils vrouw, en koop wijn!”

Zoektocht

Binnen de kortste keren werd het bericht van Jenna gedeeld, net zo’n 26.000 keer. Facebookers zijn massaal op zoek gegaan naar de gedupeerde echtgenoot. Inmiddels is het bericht van Facebook verwijderd. Waarom dat is, is niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Heel internet op zoek naar vrouw van vreemdganger
Sluiten