Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 17 jul 2016 / 17:54 uur

Gloednieuwe auto in het water van Scheveningen

Dikke pech voor de eigenaresse van een gloednieuwe Peugeot 208. De auto verdween zondag namelijk in het water bij de Doctor Lelykade op Schevingen, meldt Omroep West op hun website. Alleen de bumper van de auto overleefde het ongelukje: die stond na afloop nog veilig op de kade van de haven.

Vermoedelijk vergat de eigenaresse de handrem te gebruiken toen ze haar auto parkeerde. De eigenaresse is inmiddels opgespoord en de auto is uit het water gehaald. Of de eigenaresse all-risk verzekerd was voor haar bolide – die total loss verklaard is – , is niet bekend.

Gepostet von Regio15 am Sonntag, 17. Juli 2016

Gepostet von Regio15 am Sonntag, 17. Juli 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gloednieuwe auto in het water van Scheveningen
Sluiten