Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 18 jul 2016 / 11:35 uur

Foto dochter Mike Pence zorgt voor verwarring

„Druk weekend in New York! Genieten van een snel diner met de familie bij Chilis en me verheugen op de terugkomst in Indiana” schreef de vicepresident van Trump op Twitter. De tekst was een onderschrift bij een gezellige foto, maar als je iets beter kijkt is die foto niet alleen maar gezellig…

De dochter van de Amerikaanse politicus lijkt namelijk geen spiegelbeeld te hebben! Zit ze precies goed verscholen achter vader Pence, is ze een vampier of is hier sprake van een goed staaltje knip- en plakwerk? We weten het niet zeker, maar de sociale media houden zich er in ieder geval druk mee bezig. „Ik wil niet onbeleefd zijn, meneer, maar uw dochter zou wel eens een vampier kunnen zijn. Ik geef het maar mee”, tweette journalist Sebastian Murdock.

Het kiekje werd geschoten in een restaurant in New York en Mike Pence lijkt zelf helemaal niks door te hebben. De foto gaat het internet over en is al duizenden keren gedeeld en geliket. Pence zelf heeft nog geen reactie gegeven op het ontbreken van de reflectie.

Reageer op artikel:
Foto dochter Mike Pence zorgt voor verwarring
Sluiten