Remco Visser
Remco Visser Good vibes 20 jul 2016 / 13:40 uur

Dikke chauffeur in nood na dutje achter het stuur

Een onschuldig dutje heeft een automobilist met overgewicht flink in de penarie gebracht. De 60-jarige Duitser raakte namelijk bekneld in zijn auto, aldus Bild.

De man, die ruim de 250 kilo aantikt, deed dinsdagnacht even een oogje dicht op een parkeerplaats in de buurt van Kaiserslautern. Eenmaal in dromenland schoof hij echter ongemerkt van zijn stoel en kwam vervolgens klemvast te zitten onder het dashboard.

Bevrijden

De brandweer moest eraan te pas komen om het onfortuinlijke zwaargewicht uit zijn benarde positie te bevrijden. Dat lukte uiteindelijk na vier uur knippen met een hydraulische schaar, waarbij zijn Citroën Berlingo werd gereduceerd tot een cabrio.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dikke chauffeur in nood na dutje achter het stuur
Sluiten