Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Good vibes 17 jul 2016 / 15:15 uur

Dief doet vreugdedansje voor bewakingscamera

Kamayi Matumona dacht dat hij er zonder kleerscheuren vanaf kwam toen hij portemonnee stal uit een auto in Birmingham, Groot-Britannië. Hij was trots op de 50 pond die hij had gestolen en maakte een vreugdedansje om dit te vieren.

Boontje komt om zijn loontje, want de 31-jarige dief had niet door dat hij precies voor een bewakingscamera stond toen hij een dansje waagde. Kamayi maakte het de politie zo wel heel gemakkelijk en werd vrij snel herkend en opgepakt.

Waarschijnlijk zal hij voorlopig wel niet meer dansen, want hij mag voor 22 weken de gevangenis in, meldt Metro.UK.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dief doet vreugdedansje voor bewakingscamera
Sluiten