Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Good vibes 15 jul 2016 / 14:28 uur

De week in video’s: deze 5 mag je niet gemist hebben

Het wondere web stond ook deze week weer vol met ontroerende, grappige, bizarre en opmerkelijke video’s. Voor het geval je ze gemist hebt, dit zijn de vijf video’s die je deze week absoluut moet hebben gezien.

1. Juf verliest weddenschap en zingt tijdens uitreiking

Wiskundedocente Hedda Magnus dacht niet dat haar leerling Steve van Gastel een 8 zou halen voor haar vak tijdens de eindexamens. Als hij een acht zou halen, zou de lerares gaan zingen tijdens zijn diploma-uitreiking. Steve haalde een acht en belofte maakt schuld!

2. De nieuwe app Pokémon-Go

Pokémon Go is nu al de spelhit van 2016. In heel Nederland gaan jong en oud massaal op Pokémon-jacht. Maar het populaire spel is officieel nog niet eens in Nederland verschenen. Wil je de app veilig download? Dan is het handig om de video te bekijken.

3. Hittegolf verandert snelweg in hindernisbaan

Nietsvermoedende automobilisten in de Amerikaanse staat Minnesota kregen zaterdagavond de schrik van hun leven toen ze rustig op de snelweg in de buurt van Edgerton Street reden.

4. Ronaldo kent zijn kracht niet

Het was een bijzonder EK waarbij er verrassend veel aandacht uitging naar randzaken. Oranje deed natuurlijk niet mee en veel wedstrijden waren behoorlijk slaapverwekkend. Dit is sowieso het grappigste moment van het EK 2016.

5. Thais model raakt live op tv bezeten van geest

Heel creepy: live op Thaise televisie raakt een jong model, Thippawan Pui Chaphupuang, bezeten van een geest die ze ‘Pop’ noemt. Oei.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De week in video’s: deze 5 mag je niet gemist hebben
Sluiten