Metro
Metro Good vibes 19 jul 2016 / 10:25 uur

Bruidegom geeft over tijdens huwelijksgeloften

Op je trouwdag wil je graag dat alles op rolletjes loopt. Zeker het moment waarop je elkaar het ja-woord geeft. Deze bruidegom verlangde daar ook naar maar hij had moeite om zijn zenuwen de baas te blijven. Op het belangrijkste moment van de dag werd de man zo misselijk dat hij moest overgeven.

Terwijl bruid Sandy haar geloften naar haar geliefde uitspreekt, kan bruidegom Jason de spanning niet meer aan. Direct nadat Sandy hem belooft te steunen „in voor- en tegenspoed”, begint Jason te braken. Gelukkig vond de trouwceremonie plaats op het strand van Hawaii.

Nadat hij de inhoud van zijn maag op het strand heeft gedeponeerd, loopt Jason naar zee. Mogelijk om even wat water in zijn gezicht te gooien. Of het stel de trouwgeloften later nog heeft af kunnen maken, is niet duidelijk. Laten we hopen dat Jason nog heeft kunnen genieten van zijn trouwdag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bruidegom geeft over tijdens huwelijksgeloften
Sluiten