Sofie Smulders
Sofie Smulders Good vibes 16 jul 2016
Leestijd: 1 minuut

Bruid ontdekt dat bruidegom eigenlijk een vrouw is

Een bizarre situatie in Indonesië. Een vrouw die al enkele maanden getrouwd was met haar geliefde, kwam erachter dat haar man eigenlijk een vrouw is. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Afgelopen najaar stapten Heniyati en Muhammad in het huwelijksbootje. Toen haar man na een aantal maanden nog steeds niet meer haar naar bed wilde, begon ze achterdochtig te worden.

Ze ging op onderzoek uit en uiteindelijk vond ze in zijn portemonnee een ID op naam van de 40-jarige Suwarti. Muhammad bleek dus een vrouw te zijn, wat onzettend shockerend was voor Heniyati, maar haar vermoedens bevestigde. Ze gaf haar echtgenote aan bij de politie, die direct stappen ondernam.

Het duurde niet lang voordat Muhammad toegaf dat hij inderdaad een vrouw is en zijn vrouw voorloog.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bruid ontdekt dat bruidegom eigenlijk een vrouw is
Sluiten