Remco Visser
Remco Visser Good vibes 2 jul 2016 / 20:05 uur

Brits boefje heeft huis vol geld en luchtverfrissers

In de woning van een Britse man in Amsterdam heeft de politie 15.000 euro cash gevonden en een horloge van 10.000 euro. Bovendien stond het huis vol luchtverfrissers – mogelijk om de hoeveelheid hasj en wiet die er ook lag te maskeren.

Kort daarvoor had de politie (in burger) de man zien rijden en hem herkend als een gezochte Britse crimineel. Ze volgden hem tot zijn huis en gingen toen naar binnen. De man probeerde nog van alles van het balkon te gooien.

Verhoor

Inmiddels is hij al het geld kwijt en ook zijn dure Porsche. Hij mag de politie gaan uitleggen hoe hij alles heeft betaald en waar dat geld vandaan komt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Brits boefje heeft huis vol geld en luchtverfrissers
Sluiten