Jessica Heijmans
Jessica Heijmans Good vibes 5 jul 2016 / 14:10 uur

Bemanning boot redt baby wasbeer in nood

Toen een bootbemanning een wasbeer in het water vond die dreigde te verdrinken, twijfelde zij geen moment en bracht ze het jonge dier veilig aan land.

In de vroege dinsdagochtend hoorde een van de bemanningsleden een jankend geluid dat leek op overvliegende vogels. Uren later kwam de bemanning pas achter de bron van dit geluid. Het was een jonge wasbeer in nood.

Reddingsboei

Een van de bemanningsleden, Peter (als we de vrouw in de video moeten geloven), besloot het arme dier een reddingsboei toe te gooien. „We wilden het niet uit het water oppakken, dus gooiden we het een reddingsboei toe om op te klimmen en sleepten het aan land”, aldus een van de leden op YouTube.

Reageer op artikel:
Bemanning boot redt baby wasbeer in nood
Sluiten