Metro
Metro Good vibes 2 jul 2016 / 11:52 uur

Bekende milfs nemen melkdouche in nieuwe clip Fergie

Black Eyed Peas-zangeres Fergie heeft een comeback gemaakt. En hoe. Voor de videoclip van haar nieuwe nummer M.I.L.F.$, die vrijdag uitkwam, heeft de professionele babe een paar wonderschone Hollywoodmoeders weten te strikken.

Onder andere Kim Kardashian, Chrissy Teigen en Alessandria Embriosio zijn in de sexy clip te bewonderen, en ook de 41-jarige zangeres zelf gaat letterlijk met de billen bloot. Een aantal van de Hollywood milfs – wat vrij vertaald staat voor ‘mom I like to f*ck’ – baddert of doucht bovendien in niets meer dan een lingeriesetje met, jawel, melk.

via GIPHY

Milf

De clip speelt zich af in ‘Milfville’, waar ze een eigen ‘Milfman’ hebben, die geen milfs levert, maar melk.

Met ‘milf’ bedoelt Fergie alleen nét even iets anders dan je waarschijnlijk zou denken. „Ik heb de betekenis veranderd in moms I’d like to follow, in plaats van fuck, omdat ik deze vrouwen wil prijzen. Ze hebben een carrière, een gezin én maken daarnaast de tijd om zichzelf te verzorgen en sexy te voelen. Daar gaat deze clip over, met een knipoog natuurlijk”, vertelt ze aan Entertainment Weekly.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Bekende milfs nemen melkdouche in nieuwe clip Fergie
Sluiten