Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 2 jul 2016 / 07:59 uur

Beer valt door plafond op kinderfeest, eet gebak op

Zeg eens eerlijk, wie houdt er nou niet van gebak? Mensen, dieren, en beren om specifiek te zijn natuurlijk ook. Een zwarte beer uit Alaska was ook niet vies van een stukje gebakdus besloot hij gewoon binnen te vallen op een kinderfeestje.

Kinderfeestje

Het incident vond plaats in Alaska. Het kinderfeestje was daar in volle gang en de taart was al aangesneden, toen de zwarte beer door het dak van het huis in de woonkamer viel. De familie vertelt aan Daily News 24 dat ze op het moment dat ze oog in oog stonden met de beer, heel even compleet aan de vloer genageld stonden. Het jarige jongetje werd door zijn grootouders snel de kamer uit getrokken.

Cupcakes

De beer deed zich ondertussen te goed aan verschillende smaken cupcakes. Uiteindelijk kon hij door de familieleden uit het huis gebonjourd worden. Hij verliet op zijn dode gemak het huis en de aanwezigen dachten dat dit het einde van de vreemde situatie was. Totdat de beer plots voor het raam verscheen. „Hij was daar bij het raam zo van dat hij nog meer gebak wilde”, zo vertelt de moeder van het jarige jongetje.

Volgens Ryan Scott van het Alaska Department of Fish and Game is deze situatie niet eens heel bijzonder in Alaska. „Er is waarschijnlijk geen wijk of buurt waar je niet in aanraking kunt komen met een beer hier. Het hoort er gewoon bij.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Beer valt door plafond op kinderfeest, eet gebak op
Sluiten