Hester Ramaker
Hester Ramaker Good vibes 3 jul 2016 / 12:30 uur

Automobilist rijdt onder invloed op vangrail

Vannacht heeft een automobilist zijn auto op een vangrail gereden. Hij reed op de A4 bij Rijswijk rond half één ‘s nachts in de richting van Leiden. Bij een afrit leek de man niet te kunnen beslissen of hij de afrit nu zou nemen of op de snelweg bleef rijden. De keuze was schijnbaar zo moeilijk dat hij besloot rechtdoor te rijden, waardoor hij met zijn auto op de vangrail belandde, die de afrit van de hoofdweg scheidt, zo is te lezen op regio15.

Onder invloed

Na enkele meters kwam hij vast te zitten op de vangrail. De politie heeft de man veilig uit de auto kunnen halen. Hij bleek onder invloed van alcohol en is daarom ook opgepakt. Het bergen van de auto bleek een enorme klus want het bleek aan de onderkant flink vast te zijn geraakt tussen de vangrail. Ondanks de fikse klap van de bijzondere manoeuvre is de bestuurder gelukkig ongedeerd gebleven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Automobilist rijdt onder invloed op vangrail
Sluiten