Inge Schouten
Inge Schouten Good vibes 16 jun 2016 / 20:17 uur

Zo werd de Boeing 777 oranje gekleurd

Vliegtuigliefhebbers konden eerder deze week al genieten van de eerste foto’s van de nieuwste Boeing 777-300ER. Deze heeft de KLM namelijk deels oranje gespoten. Reden hiervoor: het oranjegevoel benadrukken en natuurlijk Nederland weer eens goed op de kaart zetten.

Goed nieuws voor iedereen die zich afvraagt hoe deze oranje kist werd gemaakt. KLM heeft een filmpje van ‘the making of’ naar buiten gebracht. Hierin is te zien hoe de Boeing omgetoverd wordt tot een uniek vliegtuig. Mannen in witte overalls spuiten met de hand de Boeing oranje. Ook de Nederlandse vlag wordt nauwkeurig aangebracht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Zo werd de Boeing 777 oranje gekleurd
Sluiten