Remco Visser
Remco Visser Good vibes 4 jun 2016 / 09:21 uur

Vrouw vindt lijk in tweedehands vriezer

Geen kat in de zak, maar een lijk in de vriezer. Dat overkwam een vrouw uit de Amerikaanse stad Goldsboro vorige maand bij de aankoop van een tweedehands exemplaar.

De dame tikte de vriezer voor slechts 30 dollar op de kop tijdens een garageverkoop. De verkoopster vertelde wel dat de vriezer voorlopig nog dicht moest blijven, omdat het ding werd gebruikt als tijdscapsule en daarom nog spullen bevatte. Een aantal leden van een kerkgenootschap zouden de vriezer binnenkort komen leeghalen.

Inhoud

Toen er na drie weken echter nog niemand langs was geweest, besloot de nieuwe eigenaresse de inhoud van de vrieskist toch maar eens te bekijken. Vervolgens trof ze het stoffelijk overschot van een bejaarde vrouw aan, aldus lokale nieuwszender WRAL.

Volgens de politie gaat het om de moeder van de verkoopster en wijst alles erop dat de overleden vrouw een natuurlijke dood is gestorven. "Ze heeft me haar bevroren moeder verkocht voor 30 dollar," aldus de verbouwereerde koopster. De verkoopster is kort na de verkoop naar West Virginia verhuisd. Zij wordt waarschijnlijk aangeklaagd om nalatigheid en het verbergen van een lijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw vindt lijk in tweedehands vriezer
Sluiten