Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Good vibes 2 jun 2016 / 07:55 uur

Vrouw verkoopt vriezer met dode moeder

Een vrouw in een dorp in North Carolina, VS, deed een bizarre ontdekking nadat zij voor 30 dollar een vriezer overnam van haar buurvrouw.

De koopster had op aanraden van haar buurvrouw de vriezer niet meteen geopend, maar eenmaal thuis bleek dat er meer dan een beetje ijs in de vriezer zat. Tot haar grote schrik vond de vrouw een paar lichaamsdelen in haar tweedehands koopje, dit meldt CBS. De lichaamsdelen zijn vermoedelijk van de moeder van de buurvrouw.

Onderdeel lessen project kerk

Eerder had de buurvrouw gezegd dat de inhoud van de vriezer zou worden opgehaald door de kerk, de mysterieuze inhoud zou onderdeel zijn van een lessen project van de genootschap. De koper wachtte netjes een paar dagen af, maar toen haar buurvrouw maar niet kwam opdagen, besloot zij de vriezer toch te openen. Tot haar grote verbazing lager er een aantal lichaamsdelen in het tweedehands koelcelletje.

De bizarre ontdekking ging de vrouw niet in haar koude kleren zitten. ,,Ze was zo’n lieve vrouw en leidde een rustig leventje. Ik kan niet geloven dat ze haar moeder in een diepvriezer heeft gestopt,’’ zegt de vrouw. Tijdens een huisonderzoek van de politie werden er nog andere lichaamsdelen gevonden in het huis van de buurvrouw.

De eigenaardige buurvrouw heeft na de verkoop van de vriezer het dorp verlaten. Ze zou haar moeder in West-Virginia gaan verzorgen, maar dit bleek natuurlijk een grote leugen. Het is nog niet bekend waarom en hoe de lichaamsdelen in de vriezer terecht zijn gekomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Vrouw verkoopt vriezer met dode moeder
Sluiten