Jessica Heijmans
Jessica Heijmans Good vibes 9 jun 2016 / 12:40 uur

Vrouw sleept dode hond door Londen

Een vrouw in Londen is op camera vastgelegd terwijl ze haar overleden hond over het voetpad sleept. De zwarte labrador zou tijdens de wandeling zijn ingestort door het warme weer.

Een 26-jarige getuige vertelt dat zij in de eerste instantie dacht dat de hond was uitgedroogd, maar al snel tot de choquerende conclusie kwam dat het dier al overleden was. “Ik deed mijn best om begrip te tonen, maar de vrouw wilde geen hulp. Ik wilde niet weggaan, omdat ze nog een hond bij zich had die vermoeid en oud leek,” aldus de getuige tegen de London Evening Standard.

Toen een jongeman het baasje aanspraak ontkende zij dat de hond overleden was, en werd ze agressief. Daarna maakte de vrouw de riem los en liet de hond achter zonder enige emotie te tonen, volgens de getuige.

Het lichaam van de hond werd later weggehaald door de autoriteiten. Een woordvoerder van de Britse dierenbescherming RSPCA is op de hoogte van de situatie, maar stelt dat het om een tragisch incident lijkt te gaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw sleept dode hond door Londen
Sluiten