Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Good vibes 24 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Vrouw raakt verlamd maar schopt het tot danseres

De Amerikaanse Chelsie Hill maakt wel duidelijk dat je nooit moet opgeven om je dromen werkelijkheid te maken. Chelsie was in 2010 betrokken bij een auto-ongeluk met een dronken autobestuurder, hierdoor raakte ze verlamd en kwam in een rolstoel terecht. Toch heeft haar zware ongeluk haar er niet van weerhouden om haar dromen na te jagen, Chelsie wilde altijd professioneel danseres worden en dat is haar toch mooi gelukt.

‘Je zult nooit meer kunnen lopen’, kreeg de 24-jarige Chelsie te horen van haar dokter. Chelsie vertelde dat het haar niet uit maakte dat ze nooit meer kon lopen, het enige wat ze wilde is dansen. Ondanks dat ze vanaf haar middel verlamd raakte bleef ze doorgaan met dansen. Sindskort is ze professioneel danseres en geeft ze zelfs haar eigen rolstoeldanslessen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vrouw raakt verlamd maar schopt het tot danseres
Sluiten