Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 24 jun 2016 / 06:55 uur

Vrouw laat reizen betalen: Maar ben geen golddigger

Hoe zou je iemand noemen die de wereld over reist met rijke vreemdelingen die ze online heeft ontmoet, zonder dat ze daar maar een euro voor hoeft te betalen? Juist ja, een golddigger. Toch wil Natalie Woods daar niks van weten. Zijn noemt zichzelf een ‘luxe reiziger’.

De wereld rond

De 30-jarige Wood meldde zich aan bij Miss Travel, een website die twee jaar geleden werd opgericht om singles te koppelen aan een partner waarmee ze op reis kunnen. Bij Wood leverde dat al tachtig verschillende dates over de hele wereld op: Turkije, Abu Dhabi, Dubai, de Malediven, Australië, Koeweit, de Verenigde Staten; noem het en Wood is er geweest.

Daarvoor hoeft ze niets te betalen. Haar vluchten en accommodaties worden betaald en ook allerlei luxe spullen die ze op bestemming koopt, worden voor haar betaald. Ze schat in dat de mannen samen een slordige 75.000 euro aan haar hebben uitgegeven.

En Wood durft met droge ogen te beweren dat ze het allemaal niet voor het geld doet, maar dat ze op zoek is naar een potentiële partner: „Ik ben gek op reizen, dus ik besloot me aan te melden op die website om zo een man te vinden die dezelfde passie heeft als ik”, stelt ze. „Mensen noemen me soms een ‘gold digger’, maar ik vind ‘luxe reiziger’ beter klinken. Ik denk dat ze jaloers zijn op mijn avonturen.”

Geld en luxe

Toch erkent ze dat ze niet vies is van geld en luxe: „Ik ben gek op luxe auto’s, jachten en warm weer. En de tripjes die ik maak worden alleen maar beter. De meeste mannen, meestal iets ouder dan ik, zijn succesvolle zakenmannen, die er klaar mee zijn alleen te reizen en die genoeg geld hebben om de reis met mij te delen.”

https://twitter.com/meta_guide_kw/status/746207760312721408

Bovendien gaat Wood niet zonder meer met een man op reis. Voor ze ‘ja’ zegt tegen een volledig betaalde trip, spreekt ze de mannen eerst op Skype om vast te stellen of ze ‘echte gentlemen’ zijn. En seks? Dat is niet altijd te voorkomen, maar soms bespreekt ze vooraf dat dat er niet in zit. Je moeder zal trots zijn, Natalie!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw laat reizen betalen: Maar ben geen golddigger
Sluiten