IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 15 jun 2016 / 14:25 uur

Vrouw chanteert verloofde met seksstop

Sommige dames willen wel heel graag alles van hun man krijgen. Je kunt natuurlijk zijn creditcard uit zijn portemonnee jatten, maar je kunt de boel ook afdwingen. Bijvoorbeeld met een seksverbod. De 30-jarige Janey weigert haar verloofde seks tot ze alles krijgt wat ze wil, meldt Metro UK.

Gemeen

Janey is al vijf jaar samen met de eveneens 30-jarige Ross. In een documentaire, Little Divas: Tantrums and Tiaras, lijkt hij helemaal niet door te hebben hoe gemeen het plan van zijn verloofde eigenlijk is. Hij weet dat als hij nee zegt, hij drie weken lang geen seks krijgt.

„Ik kan met gemak 15.000 pond opmaken in Londen”, zegt de diva. „Ik moet toegeven dat ik wel een beetje shopverslaafd ben. Het werkt relaxend en therapeutisch. Als je een slechte dag hebt, werkt winkelen fantastisch!” Het manipuleren is ook wel nodig: Janey heeft zelf geen inkomen. Ze geeft als verklaring verveeld te raken met het golddigger zijn, maar ze geniet ervan zoveel geld te spenderen.

Het afgelopen half jaar gaf ze al flink wat geld uit: zo’n 5000 pond aan cosmetische behandelingen. In het begin kreeg de vrouw een toelage van 60 pond per maand. Afgelopen maand alleen al gaf ze 30.000 pond uit.

Helaas voor Janey is het inkomen van Ross niet eindeloos. De twee zijn gewaarschuwd dat wanneer ze 100.000 pond per jaar uit zullen blijven geven, ze het niet lang meer volhouden op alleen Ross’ inkomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw chanteert verloofde met seksstop
Sluiten