Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 1 jun 2016
Leestijd: 2 minuten

Vrouw (55) ondergaat wonderbaarlijke transformatie

De 55-jarige Kim Wright onderging een wonderbaarlijke transformatie. De Britse vrouw was niet tevreden met haar uiterlijk en zat daardoor niet lekker in haar vel. Daarom besloot ze het roer om te gooien. Wright begon groenten te eten in plaats van fastfood en stond daarnaast elke dag in de sportschool. Inmiddels is ze zo zelfverzekerd, dat ze meedeed aan een bikiniwedstrijd.

Na een echtscheiding op haar 55ste kwam Wright in een neerwaartse spiraal terecht. Ze was ontzettend onzeker over haar lichaam, want ze woog 70 kilo terwijl ze maar 1 meter 50 lang was. De Britse schrok van haar bikinifoto’s en besloot dat het zo niet langer kon.

Gewichtheffen

Wright nam een abonnement op de sportschool en nam daarnaast ook nog eens een personal trainer in handen. „Ik voelde me helemaal niet op mijn plek in de sportschool, maar ik zag de kilo’s verdwijnen”, vertelt Wright aan Daily Mail. Binnen acht maanden verloor ze 20 kilo. Als kers op de taart besloot de Britse te gaan gewichtheffen. „Mijn kleinkinderen lachten me in het begin uit toen ze hoorden dat ik zo veel trainde”, vertelt ze. „Maar toen ze zagen hoeveel spieren ik aan het kweken was, moedigden ze me aan om mee te doen aan een wedstrijd.” Wright eet nu zes keer op een dag, maar alles is een gezonde maaltijd met daarin veel proteïne.

De bikiniwedstrijd was voor oma Kim één groot succes. Ze was dan wel gemiddeld twintig jaar ouderen dan de rest, toch behaalde ze de tweede plek. Wright voelt zich nu krachtiger dan ooit in een bikini. „Ik was me bewust van de vreemde blikken tijdens de wedstrijd en in de sportschool, maar ik wil bewijzen dat leeftijd er niet toe doet. Het is maar net hoe jong je je voelt."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vrouw (55) ondergaat wonderbaarlijke transformatie
Sluiten