Remco Visser
Remco Visser Good vibes 13 jun 2016
Leestijd: 0 minuten

Vliegend zwaard mist ternauwernood toeschouwer

Geluk bij een ongeluk tijdens een middeleeuwse demonstratie in het Duitse Bogen. Daar kwam een toeschouwer goed weg toen het behoorlijk mis ging tijdens een zwaardgevecht. Dat meldt The Irish Examiner.

Tijdens de schermutseling tussen twee ridders breekt bij een van de vechtersbazen namelijk een stuk van het zwaard, wat vervolgens met grote snelheid het publiek in zwaait. Een van de toeschouwers stond precies in het traject van het levensgevaarlijke stuk metaal, maar weet net op het nippertje zijn hoofd in te trekken.

De beelden van het bizarre voorval kwamen enkele dagen geleden online en gaan momenteel viraal.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vliegend zwaard mist ternauwernood toeschouwer
Sluiten