Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 8 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Video: Stier zorgt voor chaos in Spaanse stad

In de noord-Spaanse stad Oviedo ontstond enige chaos toen een ontsnapte stier een wandeling besloot te maken. Het grote beest liep op zijn gemak over de weg, waardoor auto’s moesten uitwijken en mensen zelfs een tijdje stilstonden.

De avonturen van het dier zijn vastgelegd door een beveiligingscamera van de politie. Te zien is hoe een straatveger de stier van de weg probeert te krijgen. Op het moment dat dat lijkt te lukken, kiest het beest er toch voor om via de andere kant naar beneden te lopen.

De wandeling zorgde wel voor lichte paniek. Een bus kon ternauwernood een botsing met de stier voorkomen. De politie besloot eenmaal ter plaatse te wachten op de eigenaar van de stier, het dier was erg kalm en ingrijpen vond men daarom niet direct nodig.

De stier is weer veilig thuis, schrijft Mirror.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Video: Stier zorgt voor chaos in Spaanse stad
Sluiten