Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 7 jun 2016 / 14:20 uur

Verdachte: vrouw doodde zichzelf na maken selfie

Een Britse moordverdachte in Kenia beweert onschuldig te zijn aan de dood van zijn vriendin. Zijn uitleg van de verdachte dood van de vrouw: ze heeft zichzelf doodgeschoten tijdens het maken van een selfie.

Zakenman Richard Alden bracht zijn 43-jarige vriendin Grace Wangeci zaterdag naar een ziekenhuis in de Keniaanse hoofdstad Nairobi, waar ze niet lang daarna werd doodverklaard. De vrouw had een schotwond, maar volgens de 53-jarige Alden heeft hij niets met haar dood te maken.

„Ik begreep dat ze selfies aan het maken was met een pistool in haar hand”, verklaarde Alden dinsdag tegenover de rechter, die hem ervan verdenkt zijn vriendin te hebben omgebracht. Wangeci was toevallig in het huis van Alden, ze hielp hem namelijk met verhuizen, meldt Metro UK.

Ondanks de verklaring wordt de dood van Wangeci als moordzaak behandeld. Alden, wiens vrouw ten tijde van het ‘ongeval’ in het buitenland zat, moet nog minstens een week in de cel blijven.

https://twitter.com/Fawzia786/status/740050102920851456

Reageer op artikel:
Verdachte: vrouw doodde zichzelf na maken selfie
Sluiten