Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 4 jun 2016

Utrecht krijgt frikandellen-ijs

Vlaaien met frikandel in Limburg, pizza’s met frikandel in Urk en frikandel met discodip in Nijmegen: de frikandel is in verschillende steden tegenwoordig een populair ingrediënt voor een scala aan gerechten. Volgens Robert Gelato kan Utrecht niet achterblijven in de frikandellengekte en daarom gaat hij frikandellen-ijs maken.

De Utrechtse ijsmaker liet zaterdag in een filmpje op Facebook weten het bijzondere ijs te gaan maken. „Loopt Utrecht achter?”, vraagt Robert Gelato zich af. „Nee, we lopen niet achter. Want wij gaan frikandellen-ijs maken!”, zegt hij met een ijshoorntje gevuld met een frikandel in zijn hand.

Bekijk het filmpje hier:

Fikandel koorts

Urk … Pizza frikandel, Nijmegen… frikandel met discodiep, Vught zelf een katamaran met frikandellen …. en Utrecht? Loop Utrecht achter het frikandel hip? nee ooor

Gepostet von Roberto Gelato am Freitag, 3. Juni 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Utrecht krijgt frikandellen-ijs
Sluiten