Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 22 jun 2016 / 18:59 uur

Tieners doen nachtelijke joyride in achtbaan

Twee tieners hebben een dinsdagnacht een avontuur vol adrenaline gehad. De twee wisten in te breken in het pretpark Blackpool Pleasure Beach en vervolgens een houten achtbaan in werking te krijgen. Ze hebben in totaal een half uur lang in de achtbaan gezeten.

Half uur

Volgens The Blackpool Gazette wist het paar over de hekken van het park te klimmen rond 04.00 uur ’s nachts. Ze vonden de controlekamer van de achtbaan en konden daardoor de aanknop omzetten. Na een rit van een half uur in de achtbaan van 82 jaar oud, braken ze ook binnen in een café op het park. De tieners werden gesnapt door beveiliging en probeerden te ontsnappen. Bij deze poging is een van de twee adrenalinejunkies succesvol in de kraag gevat. Het gaat om een jongen van 15 jaar.

Onderzoek

De politie is inmiddels een onderzoek gestart. „Ze hadden zichzelf wel dood kunnen maken”, zo zegt wethouder David O’Hara. „Wat deden ze überhaupt in het holst van de nacht nog hier. Waar waren de ouders?” Een woordvoerder van het park laat weten dat de attractie na het incident is gecheckt en inmiddels weer open is voor bezoekers van het park.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tieners doen nachtelijke joyride in achtbaan
Sluiten