IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 22 jun 2016 / 19:10 uur

Stoute karatejuf stuurt naaktkiekjes naar elfjarige

Er is wederom een stoute juf gepakt in Amerika. Een 21-jarige karate-instructrice uit Florida bleek al tijden naaktkiekjes te sturen naar een elfjarige jongeman, waarop ze hem seks aanbood, weet Huffington Post.

Naaktfoto’s

De vrouw is gearresteerd in Orlando, nadat de moeder van het slachtoffer de berichten aan haar zoon op zijn telefoon ontdekte. De jonge vrouw wordt voor heel wat dingen aangeklaagd, onder andere het laten zien van naakfoto’s aan een minderjarige.

De vrouw had onder andere naar het jongetje gestuurd dat ze niet kon wachten tot het volgende logeerpartijtje op de sportschool. Daar zou ze seks met hem kunnen hebben, „op een harde manier”, zo is te lezen in het arrestatierapport.

Boeiend

Ook had ze de jongen uitgenodigd voor haar 21e verjaardagspartijtje. Er zou niemand thuis zijn, valt er te lezen in de berichten. Ze zou tegen het jochie gezegd hebben dat ze seks met hem wilde. Die reageerde vervolgens met: „Oké, boeiend.”

Later vertelde hij de politie dat de avances in februari begonnen. In totaal stuurde ze hem zo’n 15 (gedeeltelijke) naaktfoto’s van zichzelf. Eén keer zou ze hem hebben betast, maar nadat het jongetje vroeg te stoppen, zou ze dat hebben gedaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stoute karatejuf stuurt naaktkiekjes naar elfjarige
Sluiten