Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 20 jun 2016 / 13:00 uur

Stoerste kat ooit is dol op motorritjes

Motorrijders die kilometers asfalt verslinden noemen we motormuizen, maar wellicht wordt het tijd die term te herzien. De allergrootste motorliefhebber lijkt namelijk geen muis, maar een kat te zijn. Chiquinho is het trouwe maatje van Alexandre Goulart en samen maken ze heel wat kilometers.

Chiquinho wordt ook wel de ‘Braziliaanse Garfield’ genoemd. Hij rijdt samen met zijn baasje vaak langs de kust van Rio de Janeiro. Baasje Alexandre filmt deze ritjes wel eens en plaatst die dan op zijn YouTube-kanaal, waardoor de kat ook ver buiten Brazilië beroemd is geworden.

De bijzondere kat wordt elke dag getrakteerd op een ritje langs de prachtige landschappen van Rio. Maar, dat moet natuurlijk wel allemaal veilig gebeuren, dus heeft hij zijn eigen bikertenue. Tijdens de ritjes ligt hij plat op het stuur en geniet hij van het zonnetje.

‘Liefde van mijn leven’

De avonturen van de twee veroveren het internet en Chiquinho is al een echte kattenster geworden. „Chiquinho is de liefde van mijn leven”, zegt Alexandre. „Ik heb God gevraagd om hem nog veel levensjaren te geven.”

En als je nog niet overtuigd was van het heerlijke leven van deze stoere motormuis… Hij leent zich ook wel eens voor een fotoshoot. Met een beachbabe.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stoerste kat ooit is dol op motorritjes
Sluiten