Carolien Tsao
Carolien Tsao Good vibes 13 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Snelheidsduivel gevangen dankzij kudde koeien

Toen Samuel White te hard met zijn auto scheurde en als gevolg het stopteken kreeg van de politie, besloot hij niet op het bevel in te gaan, maar het gas nog dieper in te trappen. De politie zetten een achtervolging in, maar hadden hem nooit kunnen grijpen als een kudde koeien niet te hulp was geschoten.

Nadat White tijdens de achtervolging een vrouw had geraakt, was hij genoodzaakt zijn auto langs de weg te zetten en zijn weg te voet te vervolgen, zo schrijft KBTX. De politie verloor de snelheidsduivel uit het oog, maar konden hem later opsporen dankzij een kudde koeien waarachter White zich verschuilde. Terwijl hij in het veld lag in Brazos County, Texas, staarden de beesten hem aan en werd het de politie duidelijk dat er iets ongewoons op die plek lag.

Met een reden

Ajitta Harwell, de vrouw die door White werd geraakt, vertelt dat ze in shock was. „Ik kon niets anders doen dan voor me uit kijken en schreeuwen. Zulke dingen gebeuren met een reden”, zegt ze. „Ik ben zo dankbaar dat me niets mankeert en ik hoop dat hij dat ook is.”

White is in hechtenis genomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Snelheidsduivel gevangen dankzij kudde koeien
Sluiten