Metro
Metro Good vibes 10 jun 2016 / 15:17 uur

‘Seksmonster sneed hart uit lichaam 10-jarig meisje’

De Braziliaanse politie heeft deze week een waar seksmonster gearresteerd. De verdachte Jairo Lopes werd gevonden na een vijfdaagse klopjacht, die was ingezet nadat een 10-jarig meisje was verkracht en vermoord. Dat meldt The Daily Mail.

Hart uit lichaam

De vermiste Raiana Aparecida Candida (10) werd dood aangetroffen in Buenopolis, zo’n 700 kilometer ten noorden van de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro. Uit onderzoek bleek dat het meisje een gruweldood was gestorven; na het meisje te hebben verkracht en gedood bleek de moordenaar ook nog het hart uit het lichaam van het meisje te hebben gesneden.

Het meisje kwam vorige week woensdag niet meer thuis van school. Onderweg moet ze door de man zijn meegenomen.

Agenten vonden Lopes uiteindelijk in de buurt van de moordplek. Hij moest na de vondst worden overgevlogen naar een ander gebied, omdat 500 lokalen bij elkaar waren gekomen met als doel de man te lynchen: ,,We moesten hem snel verplaatsen van zijn schuilplek, omdat lokalen hem wilden doden”, bevestigt politiewoordvoerder Giovanni Idalmo de Faria.

‘Zwarte magie’

Lopes beweerde in eerste instantie onschuldig te zijn, maar zou zijn barbaarse misdaad later hebben bekend. Eerste claimde hij dat hij de familie van het meisje geld wilde afpersen, maar inmiddels vermoedt de politie dat het meisje is gedood tijdens een soort ceremonie van zwarte magie.

In een lokaal medium werden foto’s van het 42-jarig monster getoond waarop te zien is dat hij snijwonden en kneuzingen aan het gezicht heeft, vermoedelijk doordat lokalen voor eigen rechter speelden en de man aanvielen nadat hij door de politie was gearresteerd.

Het hart van het meisje werd uiteindelijk onder de grond gevonden, niet ver van de plek van waar haar lichaam lag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Seksmonster sneed hart uit lichaam 10-jarig meisje’
Sluiten