Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 24 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

‘s Werelds grootste glijbaan opent dit weekend

Een glijbaan is normaal gesproken iets dat je met kleine kinderen associeert, maar voor deze nieuwe glijbaan in Londen staan juist eerder de daredevils te trappelen. De ArcelorMittal Orbit staat in het Olympische park en is nog al indrukwekkend.

Om te beginnen is hij 178 meter lang en duurt het ongeveer veertig seconden voordat je veilig beneden bent gekomen. Van de stalen constructie die er voor de bouw gebruikt is, zouden er ook 265 Londense dubbeldekkers gemaakt kunnen worden.

Wie vanaf 25 juni in Londen is, kan een ritje wagen. Echter betaal je wel grof geld voor die veertig seconden. Je betaalt tien pond om het terrein op te mogen en nog eens vijf pond voor de afdaling richting de uitgang. Misschien dat je aan de hand van het onderstaande filmpje kan bepalen of dat het je waard lijkt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
‘s Werelds grootste glijbaan opent dit weekend
Sluiten