Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 16 jun 2016 / 18:44 uur

Rutte geeft pianosolo weg op Den Haag Centraal

Afgelopen mei vierde onze minister-president nog een feestje bij de Toppers, donderdag verzorgde hij een klein pianoconcert voor de reizigers op station Den Haag Centraal in de spits. Terwijl er zich een schare mensen om de enige echte Mark Rutte heen verzamelde, speelt hij zonder blikken of blozen een solo.

Natuurlijk bleef het op social media niet stil rondom de muzikale uitspatting van onze premier. Al snel verschenen er foto’s en filmpjes op Twitter.

https://twitter.com/martijndewinter/status/743485883567980544

Liefde voor de piano

Het is overigens niet onbekend dat Rutte van de piano houdt. Eind vorig jaar was hij gasthoofdredacteur van Margriet en kreeg Nederland een bijzonder kijkje in zijn persoonlijke leven. Na een drukke werkweek zit hij het liefst het hele weekend achter de piano, zijn favoriete pianomuziek is Mozart, maar van een nummertje als Uptown Fun kan Rutte ook genieten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Rutte geeft pianosolo weg op Den Haag Centraal
Sluiten