Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 3 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Rus hakt geslachtsdeel vriend af na meetwedstrijdje

Deze 52-jarige Rus kan duidelijk niet tegen zijn verlies. Samen met een vriend besloot hij zijn mannelijk lid op te meten. Nadat het geslachtsdeel van zijn vriend groter bleek te zijn, werd hij woedend. De onzekere man pakte zijn bijl erbij en hakte de fallus van zijn kameraad eraf.

De mannen uit het Russische plaatsje Nikolsk zaten in de kroeg een grote hoeveelheid biertjes weg te tikken toen ze besloten hun leuters op te meten. En dat hadden ze dus beter niet kunnen doen. De verliezer kon het niet hebben dat de penis van zijn 47-jarige vriend groter was dan de zijne en viel hem aan met een bijl.

„De mannen hadden al flink wat gedronken, wat resulteerde in een hevige ruzie”, aldus een woordvoerder van de politie volgens Daily Mail. „Nadat ze uitgeschreeuwd waren, sloeg de oudere man zijn vriend tegen zijn hoofd en hakte zijn geslachtsdeel eraf.”

De mannen kennen elkaar al van jongs af aan en wonen beiden in het kleine stadje in Rusland. De 52-jarige jaloerse man wordt verdacht van het toebrengen van ernstig letsel en verdwijnt mogelijk acht jaar achter de tralies.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rus hakt geslachtsdeel vriend af na meetwedstrijdje
Sluiten