Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 6 jun 2016

Reizigers duwen stilstaande trein zelf

Een stel reizigers nam maandag in Duitsland het heft in eigen handen toen de trein vlak voor het station stil kwam te staan. De groep duwde met 15 man sterk het toestel van Deutsche Bahn weer richting het station.

Volgens De Standaard kwam de trein door een storing aan de bovenleiding vast te staan vlak bij het perron van aankomst. Er werd wel en poging gedaan om de trein richting het station te krijgen, maar het tweede deel van de trein kon niet volledig in de goede richting komen.

De machinist riep vervolgens de reizigers die wel op het perron konden komen op om hun handen uit de mouwen te steken. Met 15 mensen werd het toestel van het Duitse vervoersbedrijf vervolgens succesvol richting het station geduwd. Alle inzittenden konden dankzij de hulp van hun medereizigers toen veilig uit de trein stappen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Reizigers duwen stilstaande trein zelf
Sluiten