Remco Visser
Remco Visser Good vibes 28 jun 2016 / 13:25 uur

Politie ramt deur in voor lijk; blijkt opblaaspop

In Amsterdam-Oost hebben agenten zich dinsdagochtend even achter de oren moeten krabben, nadat ze een woning hadden opengebroken om het leven van een vrouw te redden. Dat meldt politie Amsterdam Oost Watergraafsmeer op Facebook.

Verontruste buurtbewoners hadden de politie gealarmeerd, omdat een buurvrouw al lange tijd in dezelfde houding voor het raam hing. Toen er na het aanbellen niet gereageerd werd, besloten de agenten de deur te forceren. Met een kleine defibrillator werd vervolgens pijlsnel geprobeerd de levenloze vrouw te redden.

Vondst

Binnen werd echter geen vrouw in nood aangetroffen, maar een dame van plastic. Het bleek namelijk om een opblaaspop te gaan, zo meldt de politie op Facebook. De sekspop is vervolgens wel even bij het raam weggehaald.

Vanmorgen kreeg de noodhulpeenheid van team Oost Watergraafsmeer een melding in Amsterdam Oost; omwonenden maakten zich…

Gepostet von Politie Amsterdam Oost Watergraafsmeer am Dienstag, 28. Juni 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie ramt deur in voor lijk; blijkt opblaaspop
Sluiten