Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 2 jun 2016 / 18:07 uur

Penis-wolk laat presentators gniffelen

Blunders van presentators. Hier bij Metro XL houden wij ervan. De presentators van deze Nieuw-Zeelandse zender kunnen niet stoppen met lachen wanneer de weerman een ietwat bijzondere weerfoto heeft uitgekozen.

De wolk op de foto doet hen namelijk onmiddellijk denken aan het mannelijke geslachtsdeel. Wanneer de weerman vraagt of de twee iets opmerkelijks zien op de foto, reageert een van de presentators meteen. „Dat hoef je helemaal niet te zeggen!” Ook de presentatrice ziet direct de gelijkenis en begint te giechelen.

Altijd leuk, objecten in de vorm van een fallus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Penis-wolk laat presentators gniffelen
Sluiten