Carolien Tsao
Carolien Tsao Good vibes 7 jun 2016 / 11:25 uur

Opgedirkte kat is de nieuwste hit van Instagram

Dat iedereen zich kan opdoffen en er glamourous uit kan zien, bewijst deze kat die jurkjes en juwelen draagt. Met haar opvallende kiekjes verovert ze Instagram.

De Roemeense Roxana Dulama haalde de poes uit het asiel toen die acht jaar oud was en gaf haar de naam Pitzush. Op dat moment was ze er niet goed aan toe; haar mond zat vol geïnfecteerde tandjes.

Photoshop

Na de adoptie werd haar gebit onder handen genomen en besloot haar baasje haar tandpastalach te combineren met kekke kleding. Hier maakt ze nog altijd foto’s van die ze in Photoshop bewerkt; met dit programma versiert ze haar kat met gekleurde nepwimpers. De kiekjes slingert ze op het Instagramaccount pussinglam dat al 14.000 volgers heeft.

„Ik begon Pitzush aan te kleden omdat ik van mening was dat veel mode-iconen geen goede rolmodellen zijn voor jonge vrouwen”, aldus Roxana tegenover Daily Mail. „Vrouwen worden er onzeker van. Ik wilde daar iets aan doen door een vleugje humor toe te voegen aan die gedachte en mijn kat te overdreven te kleden. Ze heeft een sterke persoonlijkheid.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Opgedirkte kat is de nieuwste hit van Instagram
Sluiten