Remco Visser
Remco Visser Good vibes 14 jun 2016 / 08:28 uur

Onhandige overvaller verliest nepbaard

Een beetje bankovervaller wil natuurlijk niet herkenbaar in beeld als hij met zijn werkzaamheden bezig is. Maar een goede vermomming is niet voor elke boef even makkelijk, zo bleek vorige week in de Amerikaanse staat Virginia.

Tijdens een bankoverval in de plaats Rockville had de overvaller in kwestie zichzelf onherkenbaar proberen te maken met een nepbaard. Helaas voor de crimineel bleek de vermomming niet bestand tegen de spanning van een overval en viel het stuk haar uiteindelijk van het gezicht van het boefje.

Ondanks deze tegenslag weet de overvaller zijn kraak toch door te zetten en ging er uiteindelijk met een nog onbekend bedrag vandoor. De politie heeft nu de beveilingsbeelden vrijgegeven om de crimineel in de kraag te kunnen vatten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Onhandige overvaller verliest nepbaard
Sluiten