Puck Roest
Puck Roest Good vibes 23 jun 2016 / 14:10 uur

Oma zet berichtje voor kleinkind op openbare pagina

Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Telegram, Periscope en ga zo maar door. Het is voor de ouderen van tegenwoordig onmogelijk om alles bij te houden. Toch proberen veel opa’s en oma’s een beetje bij te blijven door bijvoorbeeld een Facebookaccount aan te maken. Myra Galloway deed dat ook, maar misschien is een lesje Facebook niet overbodig voor de oudere dame.

Galloway zag op het sociale medium dat haar kleindochter had aangegeven naar festival Glastonbury te gaan. Ze wilde dolgraag een lief berichtje naar haar sturen, maar plaatste haar goedbedoelde boodschap per ongeluk op de openbare pagina van Glastonbury 2016.

„Ik wist niet dat je ging. Zorg ervoor dat je je laarzen meeneemt. Geniet ervan! Oma xx”, schrijft de uitermate schattige Galloway. Duizenden liketen het lieve berichtje van de zorgzame oma. Ze is niet de enige oma die deze maand viral ging. Een week geleden genoten veel internetgebruikers van deze grootmoeder en haar uiterst beleefde zoekopdracht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oma zet berichtje voor kleinkind op openbare pagina
Sluiten