G. Reinards
G. Reinards Good vibes 23 jun 2016
Leestijd: 0 minuten

Neushoorn stormt op auto af

Een fotograaf die kiekjes aan het schieten was in het Krugerpark in Zuid-Afrika, zal blij zijn dat hij onderstaande hachelijke situatie kan navertellen. Op de beelden is te zien hoe een neushoorn op zijn auto komt afhollen.

De man spot de neushoorn en schiet de een na de andere foto, zo is te zien in de video. Blijkbaar was het dier niet erg gecharmeerd, want het besloot de aanval in te zetten. „De neushoorn stopte vlak voor de auto, zo’n 20 centimeter ervoor”, schrijft Sam later op zijn blog. Eind goed, al goed.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Neushoorn stormt op auto af
Sluiten