Puck Roest
Puck Roest Good vibes 24 jun 2016 / 12:01 uur

Moeder bedenkt douchestoeltje voor baby

Niet ieder kind vindt het fijn om in bad te gaan. Dit zorgt voor een hoop frustratie bij ouders. Een innovatieve moeder heeft hier nu een oplossing voor bedacht. De Australische ontwierp een babystoeltje voor in de douche.

Meray Yassa is moeder van drie kinderen en was helemaal klaar met het gehannes tijdens het douchen. Om het badderen wat te vergemakkelijken, bedacht ze de CharliChair.

Ze vernoemde het babyzitje naar het derde kindje, dochter Charli-Rose. „Sinds de komst van Charli was het badderen een ware klus geworden”, legt Yassa uit op haar website. Eén kind op je arm terwijl je de andere twee wast, is ook niet niks. De moeder van drie kreeg bovendien last van haar rug en knieën.

Het douchezitje zorgt ervoor dat het wassen voor zowel ouders als kinderen prettiger wordt. „Niet alleen minder stress voor de baby, maar ook voor de ouders. Omdat je nu niet meer hoeft te bukken, heb je veel minder last van je gewrichten.” Ideaal dus!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Moeder bedenkt douchestoeltje voor baby
Sluiten