Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 3 jun 2016 / 16:20 uur

Meisje met prothese dolblij met éénbenige pop

De 10-jarige Emma uit het Amerikaanse Cypress werd onlangs verrast met een heel bijzonder cadeau. Het meisje met een prothetisch been ontving namelijk de verrassing van haar dromen: een pop die óók een beenprothese heeft.

Emotioneel spektakel

De verrassing was geregeld door de ouders van Emma, een het bedrijf A Step Ahead Prosthetics, dat zich specialiseert in protheses. Emma had zelf geen enkel idee van de speciaal voor haar gemaakte pop, tot ze de brief las die bij het cadeautje was gestopt. Haar moeder legde het hele en emotionele spektakel vast op film.

Tears of JOY!:)… A Step Ahead Prosthetics …Thank you!

Gepostet von Courtney Fletcher Bennett am Mittwoch, 1. Juni 2016

Zelfvertrouwen

De 10-jarige is enorm verrukt met haar verrassing. „Je maakt een grapje!”, zo roept de dolblije Emma uit. „Het heeft een been net als ik. Ik hou van jullie!”

Het bedrijf dat meewerkte aan de verrassing laat in een statement op hun website weten dat ze geen kosten in rekening brengen voor dit soort speciaal gemaakte poppen. „We vinden het cruciaal is dat kinderen met ledematenverlies ook zelfvertrouwen ontwikkelen. Iets zo kleins als een pop waar ze zich mee kunnen identificeren kan daar al voor zorgen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meisje met prothese dolblij met éénbenige pop
Sluiten