Hester Ramaker
Hester Ramaker Good vibes 18 jun 2016 / 21:09 uur

Meisje (13) overdondert met stand up auditie

Ze is nog maar dertien jaar. Lori Mae Hernandez deed afgelopen week auditie bij America’s got talent en haar auditie ging viraal: al meer dan drie miljoen mensen keken naar haar hilarische optreden.

Zieke vader

Voor een dertien jarige heeft ze een opvallend talent: stand up comedy. En dat doet ze al drie jaar lang. Waarom ze daar mee is begonnen, vraagt de jury zich af. Haar antwoord: ,,Mijn vader werd ernstig ziek, en hij kon op een gegeven moment niet meer zo goed lachen.”

Donald Trump

Direct gegrepen door haar eerlijke verhaal, liet de jury Lori haar gang gaan. Wat blijkt? Er zit een pittig mondje op dit kleine meisje. Vooral de grap over Donald Trump doet het goed bij zowel publiek als jury. Ze vergelijkt het vragen van een 13-jarige babysitter (haar baantje, waarvan ze vindt dat de enige affiniteit die ze daarmee heeft het feit is dat ze zelf een baby is geweest) met de vraag of je iemand die altijd ziek is moet vragen je huisarts te worden. Of, en daar komt Trump, dat je iemand die een tv show had over hoe je een goede zakenman kon worden en president van je eigen bedrijf, moet vragen of hij president van Amerika wil worden.

Staande ovatie

Het moge duidelijk zijn hoe Lori over het kandidaatschap van Trump denkt: een slecht idee. Dat was haar auditie niet. Ze werd beloond met een optreden tijdens de volgende ronde en liep begeleidt door staande ovatie het podium af.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meisje (13) overdondert met stand up auditie
Sluiten