Puck Roest
Puck Roest Good vibes 30 jun 2016 / 09:10 uur

Man vraagt vriend ten huwelijk tijdens Gay Pride

Afgelopen weekend gingen duizenden mensen weer de straten van New York op uitgedost in alle kleuren van de regenboog. Het was namelijk weer tijd voor de jaarlijkse Gay Pride. De vlaggendansgroep ‘Flaggots’ was ook van de partij. Voor hen was deze parade extra bijzonder omdat een van de leden zijn vriend ten huwelijk vroeg. Het was een hartverwarmend moment.

Vlak nadat de vrolijke vlaggers hun routine hebben uitgevoerd, stapt John Rabbia naar zijn geliefde Michael Richman toe en gaat hij midden op de straten van Manhattan op één knie. Richman reageert verrast en dolenthousiast. Nadat hij – natuurlijk – ‘ja’ zegt op de belangrijke vraag, rennen de andere ‘Flaggots’ naar het stel om hen te feliciteren.

De dag na het aanzoek laat Richman via Facebook weten dat hij dolgelukkig is. Ook bedankt hij de rest van de vlaggengroep. Wat een mooi verhaal!

https://www.facebook.com/JewberNYC/posts/10154438892574742

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man vraagt vriend ten huwelijk tijdens Gay Pride
Sluiten