Carolien Tsao
Carolien Tsao Good vibes 9 jun 2016 / 08:02 uur

Man vindt vos in vaatwasser

Als je je vaatwasser opentrekt, kun je verschillende dingen aantreffen: hij is leeg, er staat vieze vaat in óf hij is net klaar met draaien en je borden zijn weer schoon. Maar wat deze familie zag, had niemand verwacht.

Het gezin uit Londen vond zondagavond een jong vosje in hun vaatwasser nadat het dier hun keuken in was geslopen en zich in de machine had verstopt. De vader des huizes, tevens dierenarts, Simon Hayes was in shock toen hij het beestje aantrof tussen het bestek, de borden en het glaswerk.

De man gebruikte zijn dierenkennis om de vos uit de vaatwasser te lokken en hem de deur uit te jagen richting de tuin. Kort daarna is de pup weer terecht gekomen bij zijn moeder en zijn broertjes en zusjes.

„Het was zondag laat en ik had de deur open laten staan, omdat het erg warm was”, aldus Hayes tegenover The Sun. „Ik was de kamer uitgelopen en toen ik terug kwam in de keuken, trof ik de vos aan. Ik kon het niet geloven. Het was een jong van pas zo’n vier of vijf maanden oud. Het was een vrij agressief ding, maar ik ben een dierenarts, dus ik wist wat ik deed.”

„Dat is wel iets anders dan een kat aantreffen in je huis”, schreef Village Vet London op Facebook. En óf dat het was…

Our Head Vet at #Winchmore Hill, Simon Hayes had a bit of a #shock Sunday night when he walked into his kitchen and…

Gepostet von Village Vet London am Dienstag, 7. Juni 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man vindt vos in vaatwasser
Sluiten