Puck Roest
Puck Roest Good vibes 24 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Man transformeert door hond kapotgebeten pumps

Veel honden hebben een bijzondere relatie met het schoeisel van hun baasjes. Viervoeters vinden het namelijk heerlijk om lekker te kauwen op schoenen. Zo ook de hond van Alan Padzinski.

Padzinski kwam op een dag thuis van werk. Daar trof hij zijn vriendin aan die enorm verdrietig was omdat hun puppy Caliph haar mooie pumps ter waarde van 450 euro kapot had gebeten. Gelukkig is Padzinski een handige jongen en repareerde hij de schoenen van zijn vriendin. Maar helaas zagen ze er niet echt mooi meer uit. Daarop besloot hij de pumps een goede make-over te geven.

Met behulp van kleine roestvrijstalen plaatjes en koper bewerkte Padzinski de schoen en hij gaf het schoeisel hiermee een compleet nieuw uiterlijk.

Dat ziet er een stuk beter uit, niet waar? Vervolgens gaf hij de schoenen ook een nieuw kek kleurtje en een stoer verwijderbaar element aan de hak. Het resultaat is een van de gaafste oplossingen voor een vervelend voorval. Padzinski deelde trots een aantal kiekjes van zijn werk via Imgur. En Caliph? Die komt er dit keer goed vanaf.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man transformeert door hond kapotgebeten pumps
Sluiten