Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Good vibes 1 jun 2016

Man rijdt zelf naar ziekenhuis na kettingzaagongeluk

Als je het over doorzettingsvermogen hebt, heb je het over de Australische Bill Singleton. Na een fiks ongeluk met een kettingzaag, was hij niet in staat een ambulance te bellen. Dus reed hij maar zelf naar het ziekenhuis, schrijft HLN.be.

Zwaargewond

De 68-jarige man was met een kettingzaag aan het werk op een boerderij in Ballarat toen hij de controle over de zaag verloor. De zaag raakte zijn hoofd en daardoor was Singleton zwaargewond. Omdat ook zijn tong geraakt was, kon hij het alarmnummer niet bellen.

Hij besloot zelf achter het stuur te kruipen. Eenmaal op de parkeerplaats van het ziekenhuis, verloor de held zijn bewustzijn. „Ik was bijna bij de ingang toen alles donker werd voor mijn ogen. Ik zakte door mijn knieën en raakte mijn bewustzijn kwijt.”

Gelukkig was hulp in aantocht, de man is meteen overgebracht naar een ziekenhuis in Melbourne. Volgens de artsen heeft de man heel wat geluk gehad. De beste man is inmiddels thuis aan het herstellen en laat weten zijn kettingzagen nog lang niet in de wilgen te hangen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Man rijdt zelf naar ziekenhuis na kettingzaagongeluk
Sluiten