Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 6 jun 2016 / 13:50 uur

Man redt dolfijn die haai blijkt te zijn

Veel mensen zouden een aangespoelde dolfijn weer terug de zee in helpen, maar hoeveel mensen zouden dat doen wanneer een haai hulp nodig heeft? Een man besloot een op het strand van het Britse Cornwall een dolfijn te redden, hij kwam er echter later pas achter dat het een haai was.

Redder Nicolas Andre schrok wel even toen hij de ontdekking deed. „Ik heb nog nooit een haai gezien van zo dichtbij. Laat staan dat ik er één heb aangeraakt”, zegt hij tegenover de lokale krant West Briton.

Andre was op vakantie en liep samen met zijn vrouw langs het strand toen hij een stel zag worstelen met een dier dat op het strand was aangespoeld. „Ik besloot te helpen. Pas later had ik door dat het een haai van wel vier meter was.” Spijt heeft de vakantieganger niet. „Het was geweldig om de kracht van zo’n dier te voelen.”

Na een aantal pogingen lukte het de haai weer de zee in te krijgen. „Geweldig. Ik voelde me erg goed toen ik zag hoe de haai weer de zee in zwom.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Man redt dolfijn die haai blijkt te zijn
Sluiten